Samtalsterapi i Stockholm

Anledningen till varför vi väljer att gå i samtalsterapi är individuell. Kanske känner du att något är fel, men kan inte sätta fingret på vad det är, eller så vet du kanske grunden till varför du inte mår bra och behöver någon utomstående att samtala med. Bor du i eller nära Stockholm finns jag, Maria Enberg tillgänglig som stöd.

Kanske har det hänt något i ditt liv som gör att du känner dig nedstämd eller deprimerad, stressad eller sorgsen. För att komma vidare i livet efter dessa händelser kan man behöva prata med någon utomstående- en samtalsterapeut.

Samtalsterapi kan även användas för att bryta ett beteendemönster. Med hjälp av samtalsterapi får du stöd att förändra det som gör att du inte mår bra. Jag som samtalsterapeut kan hjälpa dig att bli mer medveten om vad det är som inte känns bra, och hur du kan göra för att förändra i ditt liv.

Min mottagning finns i centrala Stockholm där jag tar emot för samtalsterapi. Jag arbetar utifrån psykosyntes, vilket innebär att vi gemensamt under terapin ser till din helhet, din kropp, dina känslor och tankar. Vi blickar både bakåt i tiden på vad som kan ha orsakat hur du mår, och in i framtiden för att se hur det kan förändras.

De allra flesta upplever en ökad självkänsla och självinsikt under sin samtalsterapi. Med stöd ges verktygen för att komma vidare i livet. Samtalsterapi skapar möjligheter till läkning, förändring och utveckling.

Du får gärna kontakta mig för mer information om min verksamhet i Stockholm och hur jag kan hjälpa dig.